Ситуацията между КАТ и Ембийд ескалира с грозни обиди и средни пръсти


31-10-2019 17:12 | BGbasket.com

Боят между двама от най-добрите млади центрове в НБА - Джоел Ембийд и Карл-Антъни Таунс - не свърши изобщо с изгонването им от мача между Филаделфия и Минесота.

 

Напротив, свадата ескалира доста грозно в социалните мрежи, където талантите си позволиха да се обиждат открито. 

 
"Аз съм израснал с лъвове, а днес едно котенце (cat-KAT по прякора на Таунс) ми скочи," написа Ембийд и дори тагна в публикацията Джими Бътлър. Бътлър имаше скандал именно с Карл-Антъни Таунс, докато играеше за Минесота, като се твърдеше дори, че е спал с приятелката на младока. "Даже майка му ми показваше средни пръсти."
 
В действителност камерите уловиха майката на КАТ да показва среден пръст на Ембийд.

"I aIN’t nO BiTcH RaiSeD ARoUnD LiOnS" (Не съм кучка, израснала покрай лъвове) - отговорът на Таунс със снимка на плачещия Ембийд.

 

Продължението в Инстаграм стори от Ембийд, който твърди, че Таунс му е изтрил коментара: "Представете си той говори след загуба с 20. Пуска снимка, на която съм разстроен, че сме отпаднали в плейофите. О, не си бил на плейофи, забравих. Не знаеш какво е. Ти си бил женчо цял живот, затова и знаеш кой се отнасяше с теб като с такъв. Няма да ти изкарвам наяве кирливите ризи, но знам много за теб, внимавай."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи