Дяковски: Направихме няколко подаръка, от които Рилски се възползва


Дяковски: Направихме няколко подаръка, от които Рилски се възползва
(сн: Ивайло Андреев)
05-10-2019 21:56 | НБЛ | BGbasket.com

Наставникът на Спартак Плевен Александър Дяковски заяви, че в двубоя с Рилски спортист двата тима са си разменили по две части. "Домакините спечелиха първата и третата. В третата обаче Рилски спортист направи голяма разлика, защото ние им направихме няколко подаръка, след които те вкараха много лесни кошове. Там беше проблемът", коментира Дяковски.

 

"После опитахме да се върнем в мача. Борихме се до последно и имахме ситуация при 12 точки, в която имахме два отворени шута и ако бяхме вкарали щяхме да направим последните минути от мача доста интересни, но не успяхме. Продължаваме да работим и гледаме към следващия мач", заяви още Александър Дяковски пред официалния сайт на НБЛ.

 

"Рилски спортист ни надигра определено. В първото полувреме играхме добре, движехме топката и защитата ни бе прилична, но после явно се изморихме и не успяхме да спрем основния им център, който доминираше отдолу. Отделно ние изпуснахме доста  лесни стрелби и Рилски спортист успя да дръпне с по голяма разлика и накрая да спечели двубоя", сподели на свой ред Димитър Маринчешки.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Спартак Плевен, Александър Дяковски, Димитър Маринчешки
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи