Вълци-Разград отбеляза старта на втората си състезателна година


Вълци-Разград отбеляза старта на втората си състезателна година
15-09-2019 15:19 | BGbasket.com

СКБ Вълци-Разград отбеляза старта на втората си състезателна година с открити тренировки за всички желаещи.

 

В съботната сутрин детски глъч огласи площадката на ОУ „Васил Левски“, което за пореден път безвъзмездно предостави терена на младите баскетболисти. Деца от 1 до 12 клас показаха, че за една година са усвоили основни умения в баскетболната игра, и пред погледите на родители, треньори и спортни деятели от града демонстрираха желание за победа.

 

От клуба анонсираха, че започват годината с два нови представителни отбора – с цел да отговорят на нарастващото желание на децата да тренират повече и да се състезават за клуба на национално ниво.

 

Целият отбор ще гледа заедно финала на световното първенство по баскетбол.

 

 

През настоящата година ще бъде сформиран сборен отбор от 8 до 12 клас за всички по-големи баскетболисти, които имат желание да се присъединят към Вълците. За първа тренировка се събраха 15 момчета, които след оспорван мач, показаха и забивки.

 

В края на общата тренировка за всички имаше и подаръци – тетрадки за първия учебен ден, напечатани специално за "вълчетата".

 

Екипът на „Вълци-Разград“ кани всички деца, които имат желание, да се запишат в школата, като обещават вълнуваща година, пълна с разнообразни събития, състезания, нови приятелства и веселие.

 

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи