Коби Брайънт и неговата присъда: Светът отдавна е настигнал САЩ


Коби Брайънт и неговата присъда: Светът отдавна е настигнал САЩ
(сн. FIBA.basketball)
15-09-2019 09:05 | BGbasket.com

Коби Брайънт бе един от посланиците на Световното първенство тази година.

 

Брайънт изгледа отблизо част от шампионата, а присъдата му за новия световен ред в баскетбола не закъсня.


"Вече не става въпрос останалите отбори по света да настигат САЩ. От едно известно време смятам, че светът ни е настигнал. На етап сме, в който САЩ печели мачове, и губи мачове. Така стоят нещата," заяви Брайънт.


"Франция, Сърбия, Аржентина, играха страхотен баскетбол тук. Като цяло се игра наистина великолепен баскетбол. Какъвто и да е следващият ни състав, няма да е лесно, както и да го кръстите. Ще имаме доста препятствия за преодоляване."


Коби върна лентата към финала на Олимпиадата с Испания през 2008-а. "Помня, че като Redeem Team се нуждаехме от невероятното в четвъртата част, за да победим испанците. А имахме страшен отбор. Едва в края, след последния натиск успяхме да победим Испания в мача за златото."

 

eHxLqT21r8">


"Дори с възможно най-добрите играчи, за които се сещате, пак ще имаме проблеми. Вече няма да има разходки. Дните на онзи Dream Team от Барселона 1992 вече са отдавна отминали," допълни реалистично Брайънт.


Той допълни, че като израснал в Италия, международната сцена не му е чужда, и ролята му на посланик на играта е завършила един пълен кръг за него в баскетбола.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Световно първенство 2019
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи