В Плевен продължават да предават страста към играта на най-малките


В Плевен продължават да предават страста към играта на най-малките
(facebook.com/pg/bcspartakpleven/)
18-07-2019 20:13 | BGbasket.com

Инициативата на Спартак Плевен „Обичай Спартак – Обичай Плевен“, която цели популяризирането и развитието на баскетбола сред най-малките плевенчани, продължава.

 

Треньорът на мъжкия баскетболен тим на Спартак Александър Дяковски и баскетболистът Тодор Тодоров ще се занимават с желаещите малчугани през лятото.

 

Капитанът на представителния отбор и треньор на подрастващи Тодор Тодоров заедно с част от възпитаниците си изнесе първи урок за децата от ДГ „3 март“, а за тях да се докоснат до баскетбола беше повече от вълнуващо.

 

„Почти всички деца от миналата година отново са тук. Успяваме да запалим максимално много деца по нашата любима игра. Работим с деца от 5 до 10 години и от 10 до 14 години“, сподели пред БНР старши треньорът на плевенския тим Александър Дяковски.

 

„В последната година и половина много се обръща внимание на работата с подрастващите. В школата вече има около 250 деца“, каза още Дяковски разкри, че много от децата и родителите от миналото лято са пожелали тренировките да продължат и тази година.

 

Четете още:
Спартак Плевен започва подготовка в края на август
Десет отбора със заявки за НБЛ

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Спартак Плевен
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи