Александър Дяковски: Искам да опровергаем тези, които не ни броят


Александър Дяковски: Искам да опровергаем тези, които не ни броят
(сн. lap.bg)
07-10-2017 13:28 | Иван Вълчанов

В навечерието на новия сезон на НБЛ от BGbasket.com се свързахме с треньорите на отборите в шампионата. Ето какво каза за подготовката на отбора си и очакванията за новия сезон старши-треньорът на Спартак Плевен Александър Дяковски:

 

„Ако кажa, че съм много доволен от подготовката, ще излъжа. На всеки му е ясно, че претърпяхме много неща през лятото. Много събития се случваха в последните моменти и ситуацията досега беше доста екстремна. Но каквото-такова, ще се обиграваме в движение. Доволен съм, че за момента всички състезатели са здрави.

 

Всички отбори са с по-добри селекции от предишната година. За съжаление, може би само ние сме една крачка назад. По-добрите селекции предвещават и по-качествен шампионат. Надявам се да бъде дори по-интересен и интригуващ и дано има повече зрители. Надявам се ние да останем от участниците в по-интересните мачове.

 

Има отбори, които се отличават със селекции като Лукойл Академик, Берое, Балкан, Рилски спортист. Академик Бултекс 99 и Левски 2014 също се доближават. Според мен Лукойл е фаворит. За нашия отбор мога да кажа, че най-голямото ми желание е да опровергаем тези, които не ни броят.

 

Пожелавам на всички успешен сезон, да няма контузии, баскетболът да дръпне крачка напред, да има повече зрители в залите и пред екраните и една успешна година.”

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Александър Дяковски, Спартак Плевен, НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи