Дарин Великов: При нас няма напрежение и никога няма да има


Дарин Великов: При нас няма напрежение и никога няма да има
22-05-2017 21:15

Черно море Тича загуби с 82-102 от Рилски спортист първия мач от битлата за бронзовите отличия в НБЛ този сезон. Ето какво каза след двубоя в Самоков треньорът на варненци Дарин Великов пред BGbasket.com:

 

„Много лош мач за нащия отбор в защита. С такава защита, не може да се изграе такава част от плейофите. Ние вкарваме 82 точки, а губим мача с разлика. Забележките ми са основно за играта ни в защита. Сигурен съм, че ще ги корегираме втория мач. Нямам представа как ще се развие серията. Сигурно е, че във втория мач във Варна, отборът ще направи всичко възможно да победи.

 

В по-голямата част от мача повеждахме с 6-7 точки. Тогава се справяхме в подкошието. Имаше равновесие и баланс в играта ни. В момента, в който спряхме да функционираме в защита, стана тази разлика, която реално не отговаря на мача. Това, което сме направили до този момент е твърде много. Напрежение в нашия отбор никога не е имало и няма да има. Въпросът е да изчистим нещата и да си решим проблема с фаза защита. Смятам, че след това можем да победим.”

 

Вторият мач между двата отбора е на 24 май (сряда) в зала „Христо Борисов” във Варна, а евентуален трети сблъсък ще се изиграе на 26 май (петък) отново в Самоков.

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Дарин Великов, Черно море Тича
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи