Ангел Пейчинов: Левски може да поднесе изненадата в този кръг


Ангел Пейчинов: Левски може да поднесе изненадата в този кръг
23-03-2017 14:02

Левски 2014 излиза днес срещу Академик Бултекс 99 в мач от 23-ия кръг на НБЛ. Срещата е от 18.00 часа в столичната зала „Универсиада”. Въпреки, че са се закотвили на дъното във временното класиране, баскетболистите на Мануел Марков са твърдо решени да поднесат изненадата на кръга тази седмица.

 

„Определено ще имаме тежък мач, но не трябва да ни подценяват. Ние тренирахме доста усърдно в последните седмици. Отборът никога не е бил по-сплотен и съм сигуре, че резултатите ще бъдат на лице много скоро. Така, че както за нас, така и за тях предстои един много здрав двубой. Трябва да обърнем внимание на тяхната контраатака, както и на Джордан Семпъл. Той се представя доста силно и е голяма заплаха за нашия кош. Справим ли се с това, смятам, че е доста вероятно да поднесем изненадата в този кръг.”, коментира пред BGbasket.com баскетболистът на Левски Ангел Пейчинов.

 

До този момент „сините” имат едва 4 победи, 16 загуби и 24 точки в актива си, а Академик Бултекс 99 е на четвърта позиция във временното класиране с 13 победи, 6 загуби и 32 точки. 

 


BGbasket.com и SportMedia.tv ще излъчат днешната среща в пряко предаване

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Ангел Пейчинов, Левски 2014
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи