Станислав Станков: Оцеляхме и стигнахме върха благодарение на г-н Беливанов и г-н Добрев


Станислав Станков: Оцеляхме и стигнахме върха благодарение на г-н Беливанов и г-н Добрев
Станислав Станков до Делян Добрев и съпругата си Елена
06-03-2017 20:13

Името Станислав Станков няма нужда от представяне на баскетболна България. Изпълнителният директор на Хасково 2012 бе сред най-щастливите хора в зала "Дружба" снощи, след като неговият отбор спечели първи трофей и то в родния му град. Ето какво заяви след успеха във финала щастливият Станков за BGbasket.com:

 

"За самия клуб не знам какво означава този трофей, но за града той е много. Никога в историята на Хасково колективен спорт не е стигал до такова отличие.


Сигурен съм, че на никой клуб не е лесно. Много ни беше трудно, особено стартирането. Натрупахме и врагове, но приятелите са много повече от негативно настроените хора.


Искам лично да благодаря на г-н Беливанов и г-н Добрев. Без тях сме загинали. Благодарение на техните усилия оцеляхме и достигнахме върха.


Г-н Добрев беше в съблекалнята след победата и пред момичетата каза, че щом можем да спечелим един трофей, то можем да спечелим и следващия.


На Елена и Станислава искам да им кажа, че се гордея с тях. Те изпитаха най-големите лишения и най-големите удари под кръста. Без тях съм нищо. Благодаря им чистосърдечно."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Купа България - жени, Хасково 2012, Станислав Станков
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи