Тенчо Тенчев: Длъжни сме да играем на високо ниво


Тенчо Тенчев: Длъжни сме да играем на високо ниво
23-02-2017 09:30 | beroebasket.com

Надявам се да успеем да запазим концентрация, коментира баскетболистът на Берое

 

 

Баскетболистите на Берое излизат по-късно днес срещу македонския Фени Индустри в мач от трети кръг на Група С от втората фаза на SIGAL-UNIQA Балканска лига в Стара Загора. Играчите на Любомир Минчев вече се класираха на полуфинал, след като Кожув победи Сутеска в мач от Група С на надпреварата.

 

Дори да загубят последните си две срещи в тази фаза на надпреварата – срещу Фени Индустри утре в Стара Загора и Сутеска следващия вторник играчите на Берое ще имат актив от 4 победи и 2 загуби. Следващите отбори в класирането – Кожув и Сутиеска пък в най-добрия случай ще имат по три успеха и няма начин да изместят старозагорци от върха.

 

Това, че е мач без значение не означава, че не трябва да излезем и да покажем добра игра. Още повече, че играем в Стара Загора. Хората, които ни подкрепиха в Пловдив отново ще бъдат в залата и заради тях сме задължени да бъдем на ниво, независимо, че мачът няма значение за класирането ни. Надявам се да успеем да върнем формата и концентрацията си, които показахме и на Купата на България, тъй като вече се понатрупа и умора“, заяви пред Радио Стара Загора баскетболистът на Берое Тенчо Тенчев.

 

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: SIGAL-UNIQA Балканска лига, Берое, Тенчо Тенчев
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи