Трипъл-дабъл на Ивайло Константинов при драматична победа на Брикс в НАЛБ


Трипъл-дабъл на Ивайло Константинов при драматична победа на Брикс в НАЛБ
28-11-2015 18:05

Шампионът в НАЛБ - Брикс, продължава да е без загуба в първа дивизия на първенството. В повторение на финала за Купата от миналия сезон, тимът надигра драматично Норт Уест с 68-66 в интересен и оспорван двубой. Така Брикс вече са с баланс 9-0 и остават първи в класирането, докато Норт Уест са с баланс 4-5.

Брикс водеше с 4 точки след първата част, но във втората Норт Уест обърна. Тимът пък и я завърши със серия от 7-0 и така се откъсна с 10 точки аванс на почивката. За по-малко от две минути след това разликата падна само до точка, но Норт Уест удържа и продължи да води. Така беше до третата минута на последната част, когато Брикс изравни, а след това и взе аванс. До края имаше три изравнявания, като последното дойде минута преди сирената. След това обаче Брикс вкараха 3 от 4 наказателни удара, докато Норт Уест направи пропуск между тях. Все пак тимът имаше шанс дори да бие, но Радев пропусна от тройката.

Най-резултатен за победителите стана Филип Сребров. Пореден трипъл-дабъл пък направи Ивайло Константинов след 13 точки, 12 асистенции и 11 борби, а 10 точки имаше Теодор Александров.

Златан Ковчазов и Димитър Минев пък имаха по 14 точки за Норт Уест, а Калоян Николов бе с дабъл дабъл от 11 и 10 борби.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НАЛБ
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи