Трипъл-дабъл на Ивайло Константинов изведе Брикс до шеста поредна победа


Трипъл-дабъл на Ивайло Константинов изведе Брикс до шеста поредна победа
10-11-2015 19:03

Отборът на Брикс продължава да е убедителен лидер в първа дивизия на НАЛБ. Шампионът в надпреварата е с шест победи от шест двубоя след категоричното 109-65 над Олд Таймърс в повторение на финала от миналия сезон.

Брикс започна малко по-бавно и водеше само с 4 точки след първите десет минути. След това обаче минималната разлика в следващите три бе 11 точки, и така "Тухлите" стигнаха до много категоричен резултат.

Най-добър за победителите бе Ивайло Константинов, който направи трипъл-дабъл след 19 точки, цели 17 асистенции (рекорд на НАЛБ) и 13 борби. Филип Сребров също имаше 19 точки, а още четирима завършиха с двуцифрен точков актив.

За финалиста от миналия сезон с 19 точки приключи Радослав Чемширов, а 17 добави Александър Александров. Тимът обаче беше без четирима основни играчи, сред които и Бойко Младенов, и това оказа влияние за резултата.

На второ място в дивизията е воденият от Стефан Георгиев - Торо, отбор на Олд Старс 22. В поредния кръг те надиграха със 71-60 Спортни Настилки и са с актив от 5 успеха и 1 поражение. Бившият капитан на Левски отново бе неудържим и завърши с 31 точки и 16 борби, а Искрен Иванов добави 12 точки. За съперника с 18 точки и 16 борби бе Димитър Ганчев, а по 15 вкараха Атанас Даракчиев и Петър Данчев.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НАЛБ, Стефан Георгиев
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи