Микс и Гуми-Нет продължават да са начело във втора дивизия на НАЛБ


Микс и Гуми-Нет продължават да са начело във втора дивизия на НАЛБ
10-11-2015 18:11

Отборите на Микс и Гуми-Нет продължават да са лидери във втора дивизия на НАЛБ. След шест мача те все още не познават вкуса на загубата и са разделени само от точковата разлика. Тази на Микс е с 64 точки по-добра и именно това поставя тимът на първото място за момента.

В поредния кръг Микс се справи с отбора на Кралете с резултат 89-67. Победата за тима не бе така лесна, след като на почивката изоставаше с 5 точки. Със страхотна трета част обаче, която бе спечелена с 35-10, Микс натрупа достатъчно сериозен аванс, който се запази до края.

Отново над всички за победителите бе Мартин Вутов, който направи дабъл дабъл от 32 точки и 19 борби. Диан Абрашев се отчете с 16 точки, а 13 добави Любомир Василев. За Кралете с 20 точки и 9 борби бе Антон Начев, а Цветан Михайлов се отчете с 15 точки.

Гуми-Нет също бе убедителен след 85-67 над Рапидо Куриери. Гумите спечелиха първите три части, като играха особено добре във втората и третата, когато и натрупаха разликата. Това пък даде шанс игрово време да получат всички 11 състезатели, от които всеки един отбеляха поне един кош. Рапидо пък разчиташе на шест състезатели и нямаше силите да се противопостави на съперника.

Васил Лефтеров изигра най-силният си мач за сезона и завърши с 19 точки и 8 борби за победителите. Станислав Иванов напарви дабъл дабъл с 18 и 10, а Мартин Димов вкара 14 точки.

За Рапидо с 21 точки и 8 борби приключи Филип Неделчев, а Христо Владимиров имаше 18 точки.

На трета позиция за момента е Саут Парк, който е с 5 успеха и 1 поражение и е плътно зад лидерите. През уикенда тимът надигра Скритите Лимонки без проблеми с 94-52.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НАЛБ
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи