Агентът на Везенков призна за интерес от Олимпиакос и Панатинайкос


Агентът на Везенков призна за интерес от Олимпиакос и Панатинайкос
(сн. twitter)
25-06-2024 17:45 | BGbasket.com

Никос Лоцос призна, че Панатинайкос проявява интерес към Александър Везенков. Все пак агентът на играча на Сакраменто Кингс подчерта, че засега приоритет за него е да продължи своята кариера в НБА. Ако това не се случи, първият отбор, който ще седне на масата за преговори с българския национал, ще бъде Олимпиакос. Пред вестник Fos ton Spor представителят на крилото отбеляза, че „червените“ също не крият своето желание да го привлекат обратно в своите редици.

 

 

 

От Панатинайкос се свързаха с мен по телефона и изразиха интерес към Александър Везенков, но аз им отговорих, че приоритет за него и мен е да видим дали той може да продължи своята кариера в НБА. Ако това не се случи, тогава ние първо ще говорим с неговия последен клуб в Европа –  Олимпиакос. Ако дискусиите не стигнат до някаква договорка, тогава по всяка вероятност ще проведем разговори с други заинтересовани отбори“, отбеляза агентът.

 

Проведох разговор с ръководството на Олимпиакос, с което аз и Саша поддържаме много добри отношения. Ръководителите на този клуб не крият своя интерес да го върнат обратно в отбора, ако не продължи да играе в НБА. Въпреки че не са влизали в преговори, от Олимпиакос дават впечатление, че са готови да направят нещо доста сериозно“, заяви Лоцос.

 

В последните седмици бъдещето на 28-годишния баскетболист продължава да се превръща във все по-сериозна тема, като именно двата гръцки гранда се борят за неговия подпис. Само преди дни стана ясно, че „детелините“ предлагат договор на 206-сантиметровия стрелец за 3 години на стойност 17 милиона евро, с което изпреварват офертата на „червените“ за 10 милиона.

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Александър Везенков, Сакраменто Кингс, Олимпиакос, Панатинайкос
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи