Мартин Маринов: Чувството отново да сме в един отбор с брат ми е уникално


Мартин Маринов: Чувството отново да сме в един отбор с брат ми е уникално
(сн. facebook.com/plovdivbb)
19-09-2023 11:04 | BGbasket.com

Мартин Маринов влезе в ролята на капитан на Академик за приятелския турнир в Пловдив, а ето какво сподели той, след като тимът му спечели надпреварата:

 

"Хубав мач се получи и мисля, че играхме най-добре от четирите отбора. Не трябва да подценяваме и другите отбори, защото според мен не са добре физически. Мисля, че за момента ние сме най-добре подготвени от четирите тима.

 

Радвам се, че в отбора има един страшен колектив. Бил съм в много отбори да не забравяме, че тук има момчета от САЩ и засега всичко е наред и химията в отбора е страхотна, което си пролича и на терена.

 

Много се радвам, че отново с брат ми сме в един отбор и чувството е уникално. Аз до последно не знаех къде ще играя и се радвам, че Академик ми се обадиха и ни събраха с брат ми. Надявам се на успехи. Най-важно е да сме здрави.

 

Нека да не летим в облаците, все пак спечелихме приятелски турнир и треньорът ни каза, че целта ни е шестото място. Нещата ще се получат лека полека и се надявам да пълним залата и да радваме хората."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Академик Пловдив, Мартин Маринов
Коментари
winbet
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи