В Дунав скандализирани от липсата на морал в ръководството на Балкан


В Дунав скандализирани от липсата на морал в ръководството на Балкан
01-09-2023 17:33 | BGbasket.com

Председателят на баскетболния клуб на Дунав-Русе-2016 Младен Ганчев изрази разочарованието си от факта,  състезатели Кристиян Дялов и Антоан Виденов са били привлечени в Балкан без знанието на русенския клуб. За новината вчера писа BGasket.com. Публикуваме писмото, което е изпратено до БК Балкан без редакторска намеса: 

 

До БК "Балкан" Ботевград

Писмо
От СКБ „Дунав-Русе-2016“
 
Уважаеми колеги,
 
Вчера с интерес забелязахме публикациите Ви в социална медия, обявявайки официално, че сте привлекли двама състезатели на клуба ни – Антоан Виденов и Кристиян Дялов.
 
Бихме желали да Ви уведомим, че въпросните състезатели са картотекирани в клуба ни, а единият има и действащ договор. Предвид този факт те няма да получат разрешение да се състезават за друг клуб, под каквато и да е форма, преди уреждане на финансовите ни отношения съгласно действащите нормативи на БФБ.
 
Отделно бихме искали да изкажем и огромното си огорчение от факта, че никой от Вас не намери за необходимо да се свърже с родния им клуб, за да уведоми за интерес към играчите ни. В града ни все още вярваме, че моралът трябва да изпреварва целта и средствата за постигането й, а уважението между клубовете е единственият начин да вдигаме нивото на спорта ни. За съжаление явно не навсякъде е така.
 
С уважение,
Младен Ганчев – Председател на УС на СКБ „Дунав-Русе-2016“ – Русе
 
Русе, 01.09.2023 г.
 
Готови сме във всеки един момент да дадем думата и на другата засеганта страни в писмото - БК Балкан. 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: БК Балкан, БК Дунав 2016
Коментари
winbet
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи