Бойко Миленков: Положителното е, че ни има като баскетболен клуб, защото можеше и да ни няма


Бойко Миленков: Положителното е, че ни има като баскетболен клуб, защото можеше и да ни няма
(сн. facebook.com/Beroebasketball)
01-01-2023 14:22 | Мария Маринова

В началото на новата 2023 година BGbasket.com се обърна към всички треньори на отборите от мъжкото първенство, за да направят равносметка на изминалата година, да споделят какво очакват от следващата, както и какво е мнението им за настоящото първенство. Ето какво сподели наставникът на Берое Бойко Миленков:

 

- Каква година изпращате?

 

- Трудна и неясна година с много въпросителни и перипетии от една страна. От друга положителното е, че ни има като баскетболен клуб и отбор, защото можеше и да ни няма.

 

- Как виждате първенството до момента?

 

- Казвал съм го и друг път. Откъм резултат има много оспорвани срещи, но относно качеството на баскетбола нивото е доста ниско в сравнение с предните години.

 

- Какво си пожелавате за Новата година?

 

- Пожелавам си да се стабилизира обстановката в държавата, както и спортът като цяло. Това всичко ще доведе до по-качествени състезатели, по-голяма конкуренция, по-добро първенство и по-интересни мачове за зрителите. Всички знаем, че няма правителство и това се отразява във всяка една сфера. Не на последно място си пожелавам и всички да са здрави, а спортистите да нямат контузии.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Берое, Бойко Миленков
Comments
winbet
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи