Даниел Клечков: Почваме мачовете като ветерани


Даниел Клечков: Почваме мачовете като ветерани
(сн: НБЛ)
03-01-2022 21:55 | Макс спорт 2

Старши треньорът на Черно море Тича Даниел Клечков сподели след поражението от Ямбол с минимална разлика, че тимът му е показал характер, но му е нужно още.

 

Клечков сподели, че ситуацията с изгонването на Веско Георгиев в края не е била определяща: "Не мисля, че това решава мача. Преломният момент бе в първата част, започнахме плахо, играем бавно, все едно сме ветерани. Създаваме ситуации, имаме повече атаки, но не можем да вкараме, нужно е майсторство, опит и да тренираме повече, за да се получат нещата."


"Хареса ми как втората и третата част играхме в защита. Искам да ги похваля, защото в Ямбол не е лесно да се върнеш в мача и да имаш шанс да спечелиш. Това показва характер, но трябва още, за да спечелиш мача. Силно се надяваме на резултати. Когато не можеш да си вкараш ситуациите, няма как, така се играе баскетбол. Всяка една победа ще е наистина ценна. Независимо вкъщи или навън, ще се хвърляме," каза Клечков.

 

"Благодарен съм, че имам шанс да съм старши треньор на отбор в НБЛ. Лично мен тези момчета ме зареждат, губим, но работим много и се надявам скоро да се види."

 

- Подкрепете ни и като се абонирате за канала ни в YouTube


 

Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

Следвайте BGbasket.com в Instagram


BGbasket.com има нужда от Вас, за да продължи да съществува

Подкрепете BGbasket.com


Comments
betway
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи