Даниел Клечков: Трябва да направим много сериозна промяна, за бъдем конкурентни


Даниел Клечков: Трябва да направим много сериозна промяна, за бъдем конкурентни
(сн. НБЛ)
17-10-2021 09:01 | nbl.basketball.bg

Старши треньорът на Черно море Тича Даниел Клечков бе доволен от драматичната победа срещу Ямбол, но не и от представянето на отбора си в срещата.

 

"Мачът бе нервен до края, защото отново ни взеха борби в нападение. Човек, на когото обърнахме внимание, има пет борби в нападение. Много грешки правим, в които нямаме шанс да се върнем в защита. 16 на 8 са грешките в тяхна полза. Също така Ямбол са вкарали 20 точки на бърза атака, а ние фактически към основните неща в баскетбола трябва да направим много сериозна промяна, за да можем да бъдем конкурентни на другия отбор", заяви Клечков.

 

"Мога да отчета факта, че Ямбол имат много отворени шутове, които не успяха да вкарат, ние имаме в този мач много неща, които трябва да видим и да изчистим. Хубаво е, че го печелихме и поздравявам момчетата, защото се раздадоха", добави той.

 

Баскетболистът на тима Лъчезар Тошков допълни: "Щастлив съм, че победихме. Подготвяхме се цяла седмица, имахме доста контузени и болни и беше много трудно с подготовката за този мач. Стана много здрав и готин мач. Спечелихме с една точка разлика, така че съм адски щастлив за това и продължаваме само напред."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Черно море Тича, Даниел Клечков
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи