Йовица Арсич: Имаме силен противник на четвъртфинал


Йовица Арсич: Имаме силен противник на четвъртфинал
(сн. balkan-basket.com)
17-04-2021 21:02 | Мария Маринова

Старши треньорът на Балкан Йовица Арсич бе уверен, че неговият тим ще срещне Берое на четвъртфиналите в Националната баскетболна лига, още преди да завършат мачовете в Бургас и Самоков.

 

„99% съперник ще е Берое. Не вярвам да стане изненада. Не мога да кажа, че се радвам, защото имаме силен противник на четвъртфинал. Вярвам, че сме по-добри и остава само да го покажем и на терена“, заяви Арсич след мача с Ямбол.

 

Той коментира и убедителната победа на своя тим днес: „Мачът се оказа малко по-лесен отколкото това, което очаквахме. Ямбол имаше по-добро представяне в последните мачове, но контузията в отбора им малко промени играта им. Бихме по-лесно от очакваното. Свършихме това, което трябва, но не мога да кажа, че съм напълно доволен, защото пак бяхме в началото на третата част малко без фокус и енергия."

 

Арсич обясни и отсъствието на Станимир Маринов, който остана извън групата за днешния мач: „Станимир има лека контузия и не искаме да рискувахме днес да не стане по-лошо, за това беше извън групата, но за плейофите ще бъде на линия.”

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Балкан, Йовица Арсич
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи