Тодор Тодоров: Най-важно за нас е отношението на публиката


Тодор Тодоров: Най-важно за нас е отношението на публиката
(сн. НБЛ)
19-10-2020 21:38 | BGbasket.com

Капитанът на Спартак Плевен Тодор Тодоров бе един от водещите реализатори за отбора си при загубата от Балкан. След срещата баскетболистът сподели, че за тима му не са най-важни резултатите, а отношението на феновете. Ето какво още каза той за мача пред Max Sport 2:

 

“В първата четвърт донякъде успяхме да движим по-добре топката. Имахме по-голяма успеваемост. Балкан несъмнено е един от отборите, които играе най-агресивна защита. За тим като нашия, който е свикнал при домакинските мачове да разчита на по-висока резултатност, през първото полувреме завършихме с 33 точки. Срещу отбор с принципи и амбиции много трудно можеш да се върнеш при разлика от 16 точки на полувремето. В съблекалнята си говорихме, че не трябва да допускаме тя да се увеличи, но точно така стана и вече ни беше трудно да се върнем в мача.

 

Балкан е един от водещите отбори. Колкото и опитни да сме, те играха доста агресивна защита, което несъмнено е една от причините за нашите грешки. Колкото повече допускаме, толкова повече те вкарват лесни кошове. Имат и доста добър треньорски щаб. Най-нормално е за тях да обърнат внимание на нашите стрелци и на нападенията, които вдигат публиката. Нямам физически проблеми, опитвам да помогна с каквото мога. Цял живот е така, колко се получава е друг въпрос.

 

За нас като отбор и организация през годините винаги едно от най-важните неща е било отношението на публиката. Нямаме поставени цели от ръководството за високи резултати. Единствената ни цел е хората в града да виждат, че ние опитваме да правим нещо и да даваме всичко от себе си. Хубавото след един такъв тежък мач е, че ще имаме доста време. При нас се натрупаха и контузии. Във всички отбори след пандемията е така. Надявам се да отшумят до мача срещу Черно море, да зарадваме хората и да ги накараме да не си тръгват от залата преди края.”

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Спартак Плевен, Тодор Тодоров
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи