Рилски спортист надви Балкан в Самоков (снимки)


Рилски спортист надви Балкан в Самоков (снимки)
(сн. rilskibasket.com - Rilski Sportist Bulgaria)
25-09-2020 21:14 | Мария Маринова

Рилски спортист спечели третата контрола срещу Балкан в предсезонната подготовка на двата тима. В среща, изиграна тази вечер в „Арена Самоков“, баскетболистите на Людмил Хаджисотиров се наложиха над своя съперник със 70:67.

 

Само преди седмица Рилски спортист отново победи "зелените", но на турнира в памет на Георги Христов, който се проведе в Ботевград.

 

ФОТОГАЛЕРИЯ

 

Балкан направи серия от 7:0 на старта на срещата, но след десет минути игра домакините водеха с 21:18. Вторият период бе доста равностоен, а на почивката „зелените“ имаха точка аванс при 31:30.

 

Ключова за крайния изход се оказа третата четвърт, в която разликата в полза на Рилски спортист достигна 12 точки, а преди последната част тимът водеше с 53:46. Гостите успяха да стопят част от изоставането си в края, но съперникът им все пак успя да спечели.

 

Над всички за победителите бе Николас Карвачо с 18 точки и 9 борби. Павлин Иванов наниза 13 точки, а 12 добави Алекс Симеонов.

 

В този мач Балкан отново бе без Божидар Аврамов, който не игра и в квалификациите на Шампионска лига заради травма и остана в Ботевград. Крис Минков пък бе в групата, но също не взе участие в срещата. Най-резултатен за тима бе Тауан Ейджи с 15 точки, Давонтей Джордан се отчете с 14 точки и 11 борби, а Марко Рамляк добави 11 точки.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Балкан, Рилски спортист
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи