Димитър Димитров: Имаме резерви, но показахме воля


Димитър Димитров: Имаме резерви, но показахме воля
(сн. LAP.bg)
24-02-2020 23:15 | Мария Маринова

Националът Димитър Димитров смята, че отборът ни е показал характер при победата срещу Латвия в европейските квалификации, но все още баскетболистите ни не са разкрили пълния си потенциал. Ето какво заяви той след днешния успех:

 

Емоцията е уникална. Беше изключително тежък мач, с две продължения. Изоставахме през редовното време, но изравнихме след една изключителна тройка на Станимир Маринов. Показахме характер в труден момент, в който мисля, че никой от нас нямаше въздух. Най-важното е, че успяхме да спечелим мача.

 

Мисля, че показахме добра игра в нападение. Имаме още доста неща, върху които да работим, да станем още по-добри и в следващите мачове да вземем още победи. Днес показахме воля, класа можем още повече. Със сигурност имаме резерви.

 

Тази победа е от изключително значение. При две загуби на старта щеше да ни е много трудно да продължим напред. В такъв момент играем докрай, каквото и да става. Знаем, че дори да загубим, важна е и точковата разлика. Извадихме и късмет. Господ беше с нас днес. Благодаря на невероятната публика за подкрепата и се надявам да се класираме за европейското.

 

Силите са абсолютно изравнени. Латвия загуби от Босна с една точка. До последно ще има битка в нашата група."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Евробаскет 2021, България, Димитър Димитров
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи