Когато те води амбицията


Когато те води амбицията
(сн. Sportsimages.bg)
19-09-2013 15:10

В предишния си блог разказах за двете си контузии и преживяванията редом с тях с едната цел да покажа на хората, че трябва да виждат позитивната страна от всяко нещо и да имат правилна нагласа за живот, нагласа с усмивка. В същия нюанс на мисълта искам да подходя и в този блог. Чрез преживяванията ни, чрез поуките, които извличаме от тях, нека чувстваме задължение да предадем мъдростта си и опита си и на останалите, за да им помогнем в развитието на мечтите им. Вдъхнових се за новия ми блог от една моя приятелка, която мога да нарека приятелка по съдба. Тя беше моя съотборничка в националните девически отбори и беше от хората, с които изпитвах истинското удоволствие от баскетбола. Тя четеше играта, тя живееше с играта. Сега тя живее със силата на красотата и правилния начин на живот. Тя е Инес Субашка.

 

Казвам приятелка по съдба, тъй като за нея баскетболът беше център на живот, изключително потенциална и амбициозна състезателка, която също имаше своята мечта. Но режисьорът на нейния филм прекрати баскетболната й кариера след контузии, фатални контузии. Тя не се предаде! Търсейки заместител на страстта си, преминавайки през плуването, тя най-накрая намери своето аз, своето призвание – кросфита! Спокойно мога да кажа, че Ина е синоним на професионализъм. Тя изповядва вярата, че усилията й ще допринесат за положителната промяна в живота на много хора.

 

Точно такова послание търсех в блога си и тя се оказа категоричен пример в това отношение. Пожелавам на Ина да продължава да е все така уверена, постоянна и амбициозна в своето благородно човешко начинание и винаги да съумява да предава на хората своята енергия и страст към спорта.

Бъди усмихнат и позитивен, бъди смел и добър и когато те води амбицията, краят винаги е ново начало.

 

Ето и начин, по който да последваш Инес Субашка по пътя към здравословния и правилен начин на живот.


Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи