Кръстан Кръстанов: Мисля, че показахме най-доброто лице на нашия отбор


Кръстан Кръстанов: Мисля, че показахме най-доброто лице на нашия отбор
(сн. БФБ)
25-03-2022 22:54 | Мария Маринова

Центърът на Ямбол Кръстан Кръстанов записа дабъл-дабъл срещу Балкан, но неговият тим отпадна на четвъртфиналите в турнира. Пред BGbasket.com баскетболистът сподели и впечатленията си от мача.

 

„Честно казано, и аз не знам какво не ни достигна – може би къса ротация. Хвърлихме всичко от себе си. Мисля, че показахме най-доброто лице на нашия отбор и в края явно по-добрият тим победи, като това е Балкан“, смята Кръстанов.

 

Той обясни и причините за многото грешки, които допусна отборът му – общо 23: „Като цяло Балкан наложи доста агресивен стил в защита. Ние разполагаме с доста млади момчета на позиция 1 и под натиск им е трудно, но при тази игра те израстват, затова се радвам за тях. Днес поздравявам Константин Тошков. Направи невероятен мач и мисля, че най-доброто предстои.“

 

Докъде обаче може да стигне Ямбол през този сезон? „Времето ще покаже. Надявам се най-вече да завършим здрави сезона, защото това е най-важното. Продължаваме да се борим във всеки мач и нашата игра ще покаже. Надявам се да може да се преместим възможно по-напред в класирането, защото иначе отиваме на първия Рилски спортист и ще бъде доста тежка плейофна серия“, завърши Кръстанов.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Купа България, Ямбол, Кръстан Кръстанов
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи