Ще те обичаме винаги


26-01-2022 21:30 | BGbasket.com

На 13 април 2016-а Коби Брайънт остави баскетбола с едно прочувствено излияние. На 26 януари 2020, Коби ни остави завинаги.

 

Но думите му ще останат в сърцата ни:

 

"Скъпи баскетбол, от момента, в който започнах да обувам чорапите на баща си и да стрелям въображаеми победни стрелби в "Great Western Forum", знаех, че едно нещо е истинско: Влюбих се в теб.


Това бе една толкова дълбока обич, че ти дадох всичко - от ума и тялото до сърцето и душата си.


Като шест-годишно дете, дълбоко влюбено в теб, не виждах края на тунела. Виждах само себе си, тичащ навън.


И така - тичах. Тичах нагоре-надолу по всяко игрище и след всяка топка. Заради теб. Ти поиска моя хъс, аз ти дадох сърцето си, защото то просто искаше да даде повече.


Играх, въпреки потта и всяка болка, не заради предизвикателството, а защото ТИ ме викаше. Направих всичко за теб, защото това правиш, когато някой те кара да се почувстваш толкова жив, колкото ме караше да бъда ти.


Ти даде на едно шест-годишно момче неговата "Езерняшка" мечта и поради това ще те обичам винаги. Но не мога да те обичам така обсебващо още дълго. Този сезон е всичко, което все още мога да дам. Моето сърце може да поеме ударите, умът може да понесе трудностите, но тялото ми знае, че е време да каже сбогом.


И това е ОК. Готов съм да те пусна. Искам да го знаеш сега, за да можем и двамата да се насладим на всеки момент, който ни е останал заедно. На хубавото и лошото. Дали сме си толкова много, всичко, което имаме.


И двамата знаем, без значение какво ще правя след това, че винаги ще бъда твоето дете. С опънати чорапи, кошче за боклук в ъгъла, 5 секунди на часовника, с топката в ръцете си. 5 ... 4... 3... 2... 1"


Ще те обичам винаги, 
Коби

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи