Георги Давидов: Доволен съм от абсолютно всички


Георги Давидов: Доволен съм от абсолютно всички
(НБЛ)
17-11-2019 13:13 | НБЛ | BGbasket.com

"Искам да поздравя моя отбор за победата и за добрата игра. Доволен съм от абсолютно всички, дори и от тези момчета от пейката, които се включиха. Все пак от тях имаме 31 точки и това е много добре", заяви старши треньорът на Академик София Георги Давидов след успеха с 84:83 над Ямбол като гост в 7-ия кръг на НБЛ.

 

"Изключително радостен съм от това, че тази година към момента вече имаме победи над два отбора, до които през миналия сезон не можехме да се доближим. Това са Академик Пловдив и Ямбол, и то тук в зала "Диана". Нашият отбор се развива и продължаваме напред със следващите отговорни мачове", продължи Давидов, цитиран от официалния сайт на НБЛ.

 

Баскетболистът на Академик Андрей Иванов коментира: "Не играхме чак толкова добре, на моменти не следвахме напълно указанията на треньора. Важното е, че победихме. Продължаваме напред, имаме и други мачове, които трябва да вземем. Поздравявам отбора на Ямбол. Винаги ми е приятно да се върна да играя в родния ми град. Знам, че е много трудно и се радвам, че записах първа победа срещу вече бившия ми клуб. Това е отборът, в който съм израснал."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Академик София, Георги Давидов, Андрей Иванов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи