Асен Николов: По всяка вероятност ще се наложат промени


Асен Николов: По всяка вероятност ще се наложат промени
(сн. BGbasket.com)
02-11-2019 20:10 | БНТ

Старши треньорът на Академик Бултекс 99 Асен Николов призна, че отборът му се нуждае от промени, след загубата от Балкан в петия кръг на НБЛ.


„Трябва да признаем, че към момента отборът ни е такъв, че не можем да се противопоставим на отборите от топ 4. Затова ще се опитаме по-спокойно да приемем загубата и да анализираме ситуацията в отбора. По всяка вероятност ще се наложат промени в ростера, защото колкото и да се опитваме се вижда, че отстъпваме доста. Наясно съм къде трябва да направим промени, но тепърва ще ги обсъждаме и ще видим дали е във финансовите ни възможности. Имаме набелязани имена, но ще видим дали ще имаме възможност въобще да разговаряме с тях“, заяви старши треньорът на Академик Бултекс 99.


„Може би единствено в четвъртата част се опитахме да играем по-отборно. През другото време изоставахме изключително много от отбора на Балкан“, каза още Николов и добави: „За нас е трудно от началото на сезона. В момента отборът е в такова състояние, че всеки един мач е труден за нас.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Академик Бултекс 99
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи