Рони 2K или лицето на любимата ви игра


Рони 2K или лицето на любимата ви игра
(сн. instagram.com/ronnie2k)
20-09-2019 11:28 | BGbasket.com

Той се казва Рони Син, но за феновете на баскетболната игра NBA2K е известен просто като Рони 2K.

 

След излизането на най-новата игра от серията NBA 2K20, името на Рони отново е на преден план, заради негативните отзиви от играещите и купищата бъгове в нея.


Хаштаг #FIXNBA2K20 дори стана гореща тема в Туитър.


Рони Син излезе с кратко обръщение, че той и още 400 души работят непрекъснато по проблемите и се радва, че общността около играта е толкова съпричастна с всичко случващо се.


Рони всъщност е юрист по образование, но винаги е искал да се занимава с нещо, свързано със спорта. Първата му подобна работа - в женски баскетболен отбор в Сан Диего, но без заплащане, докато в същия момент работи в адвокатска кантора, за да си изкарва прехраната. В крайна сметка спортът го привлича окончателно и реално кариерата му започва в бейзболен тим също в Сан Диего.


Като повечето деца обаче, и той играе нон-стоп видео игри, най-вече НФЛ и NBA2K. Първата му работа, свързана с NBA2K е модератор на форумите им. С разрастването на социалните мрежи и тяхното влияние, и неговата сила излиза наяве. Така той постепенно се издига в йерархията, за да стане в действителност лицето на NBA2K.

 


Днес, Рони Син е маркетинг директор на NBA2K и движи в компанията на НБА играчи, а контакти като неговите имат само най-висшите НБА агенти. На него обаче се струпват и негативи от рода на недоволството на някои НБА играчи от рейтинга им, и Рони трябва да омекотява ударите.


214 баскетболисти пък участваха в новата маркетинг кампания преди излизането на играта, за да помогнат на Рони, публикувайки в социалните мрежи за нея. При това - безплатно, докато повечето компании плащат луди пари за подобна реклама!


Рони Син не пропуска да дава съвети, а най-добрият му - да намерите своята ниша, това, в което сте най-силни и най-страстни, и да действате оттам...

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: NBA2K
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи