Официално: Марин Маринов вече е играч на Балкан


Официално: Марин Маринов вече е играч на Балкан
18-09-2018 16:50 | BGbasket.com

Балкан официално обяви привличането на юношеския национал Марин Маринов. Баскетболистът от няколко седмици тренира със „зелените“, като е подписал първия си професионален договор за 2+1 години.

 

“Чувствам се доста добре в отбора на Балкан. Познавам някои от момчетата, но всички ме приеха добре. Настроението в отбора е отлично“, заяви Маринов.

 

“Условията за развитие в Ботевград са доста добри, залата е много хубава. Мисля, че сформираме качествен отбор, за да се борим за титлата. Пожелавам си да нямаме контузии, да играем добре и да постигаме успехи през сезона, за да зарадваме публиката. Надявам се феновете да идват в залата и да ни подкрепят“, добави баскетболистът.

 

Марин Маринов е роден през 2000 г. и е висок 202 см. През миналия сезон той спечели титлата на България при юношите с екипа на БУБА Баскетбол, за който игра три години. Националът е родом от Шумен, където започва да тренира баскетбол, а след това играе три години за Черно море Тича и Академик София.

 

Маринов попада в националните ни гарнитури още от 15-годишен, а през лятото бе част от юношеския национален отбор на България, който участва на европейско първенство в Скопие.

 


ВСИЧКИ ТРАНСФЕРИ ПРИ МЪЖЕТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Балкан, Марин Маринов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи