Левски Лукойл потегля за Литва в пълен състав


Левски Лукойл потегля за Литва в пълен състав
(сн. LAP.bg)
18-09-2018 14:14 | BGbasket.com

Левски Лукойл потегля за гостуването си на литовския Шяуляй в пълен състав. Всички баскетболисти на шампиона на България са картотекирани за предстоящите мачове от първия кръг на квалификациите в Шампионската лига на ФИБА.
 
До последно суетенето бе за документите на четиримата чужденци – американците Патрик Рембърт и Ръсел Робинсън, както и за сърбите Никола Маравич и Миливое Мийович, пристигнал преди броени дни в отбора. Те обаче също вече са изрядни и ще бъдат на разположение на треньорския щаб за гостуването на Шяуляй.
 
Както вече е известно, „сините" потеглят за Литва в сряда (19-и септември), а срещата, с която ще бъде отбелязано началото за тима този сезон в евротурнирите, е ден по-късно – в четвъртък. Реваншът е в събота в зала „Универсиада". Напред отборът, спечелил общия резултат от двете срещи на разменено гостуване.
 
Евентуален съперник на Левски Лукойл във втория кръг на квалификациите на Шампионската лига на ФИБА се очаква от двойката между румънския първенец Орадя и Карху Каухайоки от Финландия.


СЪСТАВ НА ЛЕВСКИ ЛУКОЙЛ, СЕЗОН 2018/2019

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Левски Лукойл, Шампионска лига
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи