Васил Врачев: Ще се борим за финали за Купата и Балканската лига


Васил Врачев: Ще се борим за финали за Купата и Балканската лига
04-09-2018 14:35 | BGbasket.com

Днес в Пловдив официално беше представен отборът на Академик Бултекс 99 за новия сезон. Тимът ще играе мачовете си в зала "Колодрума", а и тази година освен в НБЛ ще участва и в Балканската лига. Ето какво казаха по време на събитието представителите на ръководството на клуба:

 

Васил Врачев, президент на Академик Бултекс 99: "Благодарим на г-н Тотев за отделеното време, вниманието и подкрепата към нашия клуб. Тази година имаме нов отбор с нов старши треньор, но целите ни си остават същите. Искаме отново да сме в първата четворка на България и да се борим за финал на Купа България и Балканска лига, с които миналия сезон се разминахме на една точка. Целта ни е да привличаме повече хора в залата и да повишаваме интереса към нашия клуб. Пожелавам успех на момчетата."

 

Тина Димитрова, спортен директор на Академик Бултекс 99: "Благодарим на Община Пловдив за помощта към клуба, както и на Ангел Стоилов, че стана част от нашето семейство. Желая успех на новия старши треньор, неговите помощници и момчетата. И тази година ще извършваме много социални дейности, защото спортът е кауза и трябва да се използва в името на доброто. Иска ми се да запалим още повече деца към баскетбола."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Васил Врачев, Академик Бултекс 99
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи