Василев и Титков остават в Берое


Василев и Титков остават в Берое
(сн. beroebasket.com)
01-08-2018 16:57 | beroebasket.com

Младите надежди на Берое Евгени Василев и Николай Титков ще бъдат част от отбора и през новия сезон. През миналата кампания двамата бяха лидерите на втория тим на старозагорци, който участва в Първата шестица на А група, но постепенно започнаха да записват повече минути и с първия тим в Националната баскетболна лига.

 

Талантливият Евгени Василев е роден на 5 февруари 1999 г. и започва с баскетбола в родния си Велико Търново с екип на местния Етър. Той има вече два сезона зад гърба си в Стара Загора, като бе част от вълшебните месеци на 2017 година, когато „зелено-белите“ донесоха три купи в Града на Липите. През миналия сезон Василев изигра общо 41 двубоя за първия, втория състав и за юношите на Берое. В кариерата си до момента той има огромната привилегия да се учи от страхотни играчи като Шейн Гибсън, Брандис Рейли-Рос, Александър Янев и др.

 

Русенецът Николай Титков започва втория си сезон в Стара Загора. Роденият на 19 октомври 1998 г. баскетболист става най-добър реализатор в А група с екипа на родния си Дунав през сезон 2016/2017 г., когато бележи средно по 30.9 точки на мач. Плеймейкърът изигра общо 39 мача в НБЛ и А група през миналия сезон, като в 22 мача за дубъла на беройци се отличи с цели 5.2 асистенции и 21.3 точки средно на мач.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Берое, Евгени Василев, Николай Титков
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи