Несебър посрещна като шампиони момчетата U14


Несебър посрещна като шампиони момчетата U14
09-07-2018 14:45 | BGbasket.com

Несебър посрещна като шампиони отбора си за момчета U14, заел четвърто място на държавното първенство за тази възраст.

 

През изминалия сезон воденият от Стойчо Кукучев тим на Несебър се представи повече от страхотно и неизменно бе в четворката на възрастта, като игра и за Купата на БФБ в Пловдив.

 

На финалите в София отборът от морето затвърди отличния сезон, и отстъпи само на шампиона Академик Бултекс 99 в груповата фаза.

 

В редакцията на BGbasket.com получихме писмо с родителско мнение по темата, като публикуваме позитивната част от него, а критиките оставяме на специалистите.

 

"За децата медали може и да няма, но ние си посрещнахме отбора с музика, нбалони, конфети, момичета в народни носии с хляб и сол, шампанско, фотограф, фенове и МЕДАЛИ. Защото ние смятаме, че този четиригодишен отбор направи чудо, показа, че без зала и кой знае какви условия за тренировки може да се нареди сред най-добрите баскетболни отбори на България," се казва в писмото.

 

"Ние смятаме, че треньорът ни Стойчо Кукучев онагледява как може с вдъхновение и труд, с любов към спорта и всеотдайност към децата да се възпитат и създадат спортисти и спортен клуб на пример. Не само това - той със своите действия успя да вдъхнови и нас - родителите и феновете, да ни обедини в една сплотена общност, в едно семейство, в един ОТБОР!!! Стойчо Кукучев не бива да бъде даван за пример, той трябва да бъде ВЗЕТ ЗА ПРИМЕР! И накрая нека всички да работим в името на децата - те са нашето бъдеще (клише, но вярно)!!!," към което и ние се присъединяваме.

 

BGbasket.com подготви специален коментар за треньора Стойчо Кукучев и Несебър, още преди получаването на писмото, който скоро ще можете да прочетете.

 

ПОРТРЕТ НА СТОЙЧО КУКУЧЕВ В ТРЕНЬОРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА СИ ПРИПОМНИТЕ ТУК!

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Несебър (14)
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи