Барселона има опция да задържи Везенков за още един сезон


Барселона има опция да задържи Везенков за още един сезон
15-06-2018 19:01 | BGbasket.com

Барселона има опция да задържи Александър Везенков за още една година според контракта на българското крило. Договорът, който той подписа през 2015-а е за 3+1 години, като първите три сезона изтекоха с края на този.

 

"Бъдещето ми е важно, но сега съм концентриран изцяло върху каузата на националния отбор. Ще го мислим, ще го решим. Барселона има опцията, ще говорим с тях, и след края на месеца ще видим," сподели по въпроса за продължението на кариерата си Везенков, след като се завърна в България и започна тренировки с националния отбор за световните квалификации.

 

Той бе избран в миналогодишния Драфт на НБА от Бруклин Нетс, но въпреки различните слухове от САЩ, не възнамерява да се пробва в Лятната лига. "Засега това което мога да кажа на 100% е, че не мисля да играя в Лятната лига. Не съм говорил с тях още, но в момента това не е мой приоритет," отбеляза Везенков.


"След края на квалификациите ще почина два-три и ще замина за индивидуална подготовка, да потренирам повече, отколкото миналата година. Но това е в бъдеще, сега съм се съсредоточил върху националния отбор," завърши той по темата.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Александър Везенков, Барселона
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи