За личния пример, правилата и докога ще си затваряме очите


За личния пример, правилата и докога ще си затваряме очите
13-06-2018 09:10 | BGbasket.com

В последните дни темата за случващото се на първенствата при подрастващите е особено актуална. Родители на баскетболисти от отбора на ЦСКА U12 изпратиха позицията си за някои от тези събития до BGbasket.com. Те са провокирани от коментара ни „Силата на личния пример“.

 

Поводът за реакцията им е случилото се по време на финалите на държавното първенство, което се проведе в Ботевград. В коментара ни пише следното:

 

„На почивката на една от срещите дежурният представител бе принуден да премести група родители, седнали на централната трибуна, непосредствено зад секретарската маса. Той ги прати зад пейката на отбора им заради непрестанните им викове и обиди към съдиите и треньора на противниковия тим“.

 

Според родителите въпросните събития са станали по време на мача на ЦСКА и Академик София, а в материала е допусната фактическа грешка, защото те не са обиждали треньора на противниковия отбор. Истината обаче е, че въпросната случка се разигра на съвсем различен двубой от този. Умишлено не написахме имената на отборите в него, защото знаем, че това не е единичен случай.

 

Независимо от това, BGbasket.com публикува позицията на родителите без редакторска намеса. Тя е озаглавена „За личния пример, правилата и докога ще си затваряме очите“.



Прочети пълната статия на Viasport.bg

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Финали за момчета (12), ЦСКА (12)
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи