Асен Николов: За мен ще е чест да продължа да водя Академик Бултекс 99


Асен Николов: За мен ще е чест да продължа да водя Академик Бултекс 99
(Снимка: LAP.bg)
22-05-2018 22:40 | nbl.basketball.bg | BGbasket.com

Старши треньорът на Академик Бултекс 99 Асен Николов коментира завършилия сезон в мъжкото първенство, в който тимът му приключва на четвърта позиция.

 

"Благодарих на моите момчета в съблекалнята след мача. Мога да кажа, че са страхотни и им благодаря за всички емоции през този сезон, които изживяхме заедно. Най-ценното е, че работихме добре през сезона и повечето моменти бяха хубави. Естествено във всеки отбор има трудности, но аз лично съм много щастлив,че имах възможността да работя с тези момчета. В течение на целия сезон те си бяха поставили по-високи цели и очаквания, и хвърлиха всичките си сили в полуфиналната серия срещу Балкан. В първия мач от тази серия наистина играхме много лошо и оттам падна мотивацията, а днес на няколко пъти се опитахме да се върнем, но умората си каза думата и във важните моменти допуснахме елементарни грешки, които позволиха на отбора на Рилски спортист да отвори разлика," заяви Николов.

 

"Моето желание е да продължа да бъда начело на отбора, но сега след като е свършил сезона ще разговаряме с ръководството. Те са ми дали индикации, че искат да съм в отбора и предстои да проведем разговори относно бюджет и селекция. За мен ще бъде чест да продължа да водя Академик Бултекс 99 и очаквам да се върнем по-силни през следващия сезон," допълни той.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Академик Бултекс 99
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи