Академик Бултекс 99 взима заеми, за да завърши сезона


Академик Бултекс 99 взима заеми, за да завърши сезона
(сн. LAP.bg)
14-05-2018 11:09 | BGbasket.com

Академик Бултекс 99 взима заеми, за да завърши сезона в мъжкото първенство. Това разкри старши треньорът на тима Асен Николов. Наставникът обаче благодари на играчите и на ръководството за всичко, което са направили до момента, въпреки че отборът не успя да се класира за финала в шампионата.

 

„Аз и моите колеги от треньорския щаб желаем да благодарим на играчите за усилията, които положиха в полуфиналната серия. Знаем, че много искаха да се класират за финала и дадоха сърцето и душата си за това. От наше име и от името на баскетболистите благодарим и на ръководството на клуба, което въпреки че е принудено да взима заеми, за да завършим сезона, ни предоставя най-добрите условия за подготовка и мачове, от които имаме нужда“, заяви Николов.

 

„Благодарим и на публиката, която ни подкрепяше в нашата зала, в Ботевград и през телевизорите. Уверяваме феновете, че ще дадем най-доброто от себе си в предстоящите срещи за бронзовите медали“, каза още той.

 

Съперник на Академик Бултекс 99 в малкия финал ще бъде загубилият от двойката Левски ЛукойлРилски спортист. До момента резултатът е 2-1 в полза на столичния тим.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Академик Бултекс 99, Асен Николов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи