Асен Николов: Мачовете в плейофите са за големи мъже


Асен Николов: Мачовете в плейофите са за големи мъже
(сн. LAP.bg)
11-05-2018 20:38 | BGbasket.com

Старши-треньорът на Академик Бултекс 99 Асен Николов коментира пред БНТ загубата на отбора си срещу Балкан в третия мач от полуфиналната серия на мъжкото първенство:

 

„Изиграхме днешния мач по най-лошия възможен начин и всичко, което аз и играчите искахме да вложим в този мач, не ни се получи. Балкан ни надигра категорично, не успяхме да ги спрем на бърза атака. Комбинирано с толкова борби в нападение и с толкова грешки от наша страна и мудни нападения, резултатът е напълно закономерен.

 

Според мен няма толкова притеснение, колкото голямо желание. В същото време липсваше хладният ум. Вземахме грешни решения, позволявахме им да тръгват лесно на бърза атака. Това са плейофи – мачове за големи мъже, не за малки момчета.

 

Вече се познаваме добре и едва ли има с какво да се изненадаме в  следващия мач. Трябва да променим отношението си към мача, защото това си говорим с момчетата в съблекалнята – това са плейофи и мачове за големи мъже, не за малки момчета. Всеки трябва да даде максимума о себе си и да влезе в битка, а същевременно да взема трезви решения.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Асен Николов, Академик Бултекс 99, НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи