Асен Николов: Това не беше мач, а пародия


Асен Николов: Това не беше мач, а пародия
(сн. LAP.bg)
06-05-2018 21:01 | BGbasket.com

Старши треньорът на Академик Бултекс 99 Асен Николов бе бесен след загубата на неговия тим срещу Балкан на старта на полуфиналните плейофи. Наставникът определи срещата като пародия заради съдийските отсъждания в нея. Ето какво каза той пред БНТ:

 

„Осигурили сме безопасен вход на играчите на Балкан, а треньорът Видич демонстративно и провокативно ги кара да излязат от друг, което не е правилно и морално. Това са ни претенциите и му го казах. Има осигурен безопасен вход. Защо трябва да ги кара да минават през публиката? Това нормално ли е?

 

Това не беше мач, а пълна пародия. В тази серия срещу Балкан е така. Цяла България знае, че Валери Енев е любимец на Небойша Видич. Как влезе в десетте съдии, те знаят. Мирослав Томов, който клубовете не го искат, влиза в списъка от Съдийската комисия и отива във втора група. Обяснете ми как стават тези неща. Виждате какво беше съдийството.

 

Ние ще се борим. Благодаря на момчетата. Показаха голям дух. Върнаха се в мача, въпреки това съдийство. Няма да се откажем. Такъв ни е характерът и ще се борим всеки мач.“

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Академик Бултекс 99, Асен Николов, Балкан
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи