Людмил Хаджисотиров: Разликата не е реална


Людмил Хаджисотиров: Разликата не е реална
(сн. LAP.bg)
24-04-2018 21:18 | Мария Маринова

Старши треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров бе разочарован след поражението от Балкан, което остави отбора му на четвърто място в редовния сезон. Наставникът обаче смята, че разликата от 12 точки не е реална. Ето какво каза той след срещата:

 

„Ние се бяхме върнали в мача при 83-80. Трябваше да направим една добра защита, те направиха хаотично нападение и свириха фаул, когато бяхме в бонус. След два наказателни удара подарък разликата става пет точки – съвсем различен мач. След това вече ние не се възползвахме от наши ситуации в нападение, когато въпреки всичко, можехме да се върнем. Борихме се максимално. Балкан е много силен отбор и тук е трудно да се играе.

 

Ние имаме и двама контузени играчи – Шелдън Джетър и Дарин Иванов. Опитваме се да закърпим нещата без тях. Разрешихме им да вкарат 11 от 24 опита от тройката, което са 46% - много висок процент. Това повлия. Разликата накрая не е реална. Бяхме много близо до това да победим. Поздравявам отбора на Балкан, който този сезон играе много добре. Вече се фокусираме върху следващата и най-важна фаза – плейофите.

 

Ако един отбор иска да направи нещо повече и да стигне по-напред, трябва да побеждава силни противникови отбори. Берое е тимът, който игра най-добре в третото завъртане. Най-много се подсили с Дариус Гарет и Филип Виденов. Ние трябва да се подготвим максимално. Естествено, излизаме за победа."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Рилски спортист, Людмил Хаджисотиров
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи