Днес може да има победител в редовния сезон при мъжете


Днес може да има победител в редовния сезон при мъжете
(сн. LAP.bg)
21-04-2018 12:58 | BGbasket.com

След днешния предпоследен 26-и кръг от редовния сезон на мъжкия шампионат може да има отбор, който да си осигури първото място. Това е Левски Лукойл, който ще гостува на Балкан в „Арена Ботевград“ от 18:30 часа.

 

При победа днес „сините“ ще имат 18 победи и 5 загуби и дори да допуснат загуба от Академик в последния кръг, което е малко вероятно, няма как да бъдат изместени от първата позиция. Причината за това е, че при победа днес, дори някой от отборите в първата четворка да ги изравни, столичани ще имат предимство от 2-1 победи в директните мачове срещу всеки от тях.

 

Един от отборите в четворката – Рилски спортист няма мач днес, а Академик Бултекс 99 ще се изправи срещу последния в класирането Спартак Плевен. Разбира се, дербито на кръга е между отборите, първи постигнали по 17 победи през сезона – Балкан и Левски Лукойл.

 

След днешните мачове ще има доста по-голяма яснота около вариантите за крайното класиране в четворката. Петото място ще бъде за Берое или Академик, а седмото – за Черно море Тича или Ямбол. Спартак със сигурност ще завърши на последната девета позиция.


ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ОТ НБЛ-МЪЖЕ, СЕЗОН 2017/2018

 

ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В НБЛ-МЪЖЕ, СЕЗОН 2017/2018

 

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА ОТ НБЛ-МЪЖЕ, СЕЗОН 2017/2018

 

ОТБОРНА СТАТИСТИКА ОТ НБЛ-МЪЖЕ, СЕЗОН 2017/2018

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи