Асен Николов: Като се появи един човек и стават скандали


Асен Николов: Като се появи един човек и стават скандали
(сн. LAP.bg)
01-04-2018 22:05 | Мария Маринова

Академик Бултекс 99 загуби срещата с Балкан, но по всяка вероятност ще получи служебна победа заради това, че „зелените“ имаха петима чужденци едновременно в игра. Старши треньорът на пловдивския тим Асен Николов обаче смята, че не това е причината за напрежението в срещата.

 

„Ако ви кажа защо мачът се изнерви, пак ще имам глоби. Има един човек тази година, който като се появи в някоя зала, и стават скандали. Не казвам име, може и аз да съм“, сподели Николов след срещата.

 

През следващата седмица Академик Бултекс 99 ще играе реванш с Башкими в Балканската лига и ще опита да навакса пасива от 13 точки. „Очакват ни тежки мачове. Срещу Башкими допуснахме сериозна грешка и те ще дойдат в Пловдив с добра разлика. Ще ни бъде доста тежко да я наваксаме, но ще направим всичко възможно“, сподели наставникът.

 

Два дни след този двубой Академик Бултекс 99 ще играе и с Академик София в първенството. „Каквото зависи от мен, ще направя, за да подходим с необходимото уважение срещу Академик София и да изиграем добър мач. Той също няма да бъде лек“, завърши Николов.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Академик Бултекс 99, Асен Николов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи