Баскетболисти на Академик Бултекс 99 зарадваха деца в пловдивска болница


Баскетболисти на Академик Бултекс 99 зарадваха деца в пловдивска болница
26-03-2018 16:02 | BGbasket.com

Баскетболисти от представителния отбор на Академик Бултекс 99, начело със спортния директор Тина Димитрова, зарадваха с подаръци малчуганите, които се лекуват в пловдивска болница. Поводът са наближаващите великденски празници. Капитанът на отбора Станислав Ваклинов, Мартин Дурчев, Димитър Димитров, Александър Груев и американецът Мануел Джонсън раздадоха на децата шоколадови яйца и дариха на отделението пъзели, книжки за оцветяване, моливи, флумастери и др.

 

Баскетболистите разказаха на децата как са тръгнали към големия спорт и им пожелаха бързо да оздравяват, да се движат и да спортуват. Това е изключително важно за здравето, няма значение какъв спорт ще изберете, важно е да спортувате, бе посланието на състезателите към децата. Тина Димитрова пък покани малките пациенти да посетят тренировките в клуба и да присъстват на някои мачове на мъжкия тим.

 

Ръководството на детското отделение прие дарението изключително радушно и сърдечно благодари за загрижеността на баскетболния клуб за децата. Началникът на детско отделение обеща да заведе на мач екипа, който ръководи.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Академик Бултекс 99
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи