Прогнозите на Бойко Младенов: Ямбол ще се превърне в стрелбище


Прогнозите на Бойко Младенов: Ямбол ще се превърне в стрелбище
16-03-2018 11:30 | BGbasket.com

Преди 20-ия кръг от мъжкото баскетболно първенство отново потърсихме бившия национал Бойко Младенов. Специално за BGbasket.com той направи своите прогнози за предстоящите сблъсъци.

 

Балкан - Академик София
Въпреки добрата игра на Академик София, очаквам домакинска победа за Балкан. Вижда се, че отборът на Жоро Давидов е израснал, добре му се е отразила паузата в първенството. С привличането на Йордан Минчев вече има изявен лидер в негово лице. Ще бъде интересен мач за гледане. Ще има хубав баскетбол. Ако играчите на Балкан подценят гостите, това ще им изиграе лоша шега. Те вече не са за подценяване в никакъв случай. Младоците на Академик София събраха самочувствие, игрово време и са готови да поднесат някоя изненада до края на сезона.
Фаворит: Балкан

 

Ямбол - Спартак Плевен
Факторът домакинство е най-важен в този мач. Залата в Ямбол ще се превърне в стрелбище. Ще бъде голямо стреляне и надстрелване. Отборът, който ще вкара повече ще бъде Ямбол. В тима имат нелоша сплав между чужденци и млади състезатели. Козът на Спартак е стрелбата от далечно разстояние. Въпросът е до колко играчите на Ямбол ще дадат възможност на гостите да стрелят на тяхна територия. В зала "Диана" се играе малко по-трудно по принцип. Възможно е мачът да се превърне в дерби и да бъде интересен за зрителите. Двата отбора са горе-долу равностойни и е възможно да има интрига в мача.
Фаворит: Ямбол

 

Левски Лукойл - Академик Бултекс 99
Гледахме мача между двата отбора в Балканската лига. Имаха колебливи моменти. Като цяло очаквам съвсем различен мач в първенството, отколкото този, който наблюдавахме преди няколко дни. Двата отбора ще подходят доста по-сериозно. Говорили сме доста пъти за Академик, че има много добре комплектован състав. В Левски с привличането на тримата нови баскетболисти, ще бъде наистина интересно как ще се включат в първенството. За мен фаворит е Левски. Дори колебливите им игри на моменти в последните мачове не ги правят по-лош отбор. Факторът домакинство няма значение.
Фаворит: Левски Лукойл

 

Черно море Тича - Рилски спортист
Преди да започнат проблемите в Черно море, това беше един отбор, който без никакъв проблем можеше да се противопостави на Рилски спортист. След всички тези контузии и напуснали състезатели, не виждам с какво ще могат варненци да се противопоставят на съперника си в този мач. Рилецо ще излезе да се доказва на беззъбия Черно море. Сигурен съм, че играчите от Самоков ще се вложат максимално, въпреки очевидната разлика между двата отбора. Ще се опитат да спечелят с максимална разлика, но с максимални усилия. Не съм сигурен дали няма да бъдат прекалено пренавити.
Фаворит: Рилски спортист

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Бойко Младенов, Балкан, Академик София, Ямбол, Спартак Плевен, Левски Лукойл, Академик Бултекс 99, Черно море Тича, Рилски спортист
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи