Академик Бултекс 99 без двама срещу Рилски спортист


Академик Бултекс 99 без двама срещу Рилски спортист
(сн. LAP.bg)
08-03-2018 12:05 | BGbasket.com

Академик Бултекс 99 няма да може да разчита на двама свои баскетболисти за предстоящия мач от Балканската лига срещу Рилски спортист в Самоков днес. В двубоя няма да вземат участие Никола Маравич и Адриян Секулов.

 

Центърът има болки в ахилеса и ще му бъде дадена почивка, за да може да се възстанови за мача с Ямбол от вътрешното първенство в събота. Гардът пък получи разтежение на бедрен мускул в двубоя срещу Башкими във вторник от Балканската лига и ще трябва да почива десетина дни. Всички останали в отбора са здрави.

 

„Въпреки че срещата не е от голямо значение за нас, ще играем за победа, но ще дам възможност за изява на повече момчета от състава“, каза старши треньорът на пловдивския тим Асен Николов.

 

Академик Бултекс 99 е в интензивна серия, в която ще изиграе цели четири мача за осем дни. Във вторник отборът победи Башкими в Колодрума, днес гостува на Рилски спортист, в събота посреща Ямбол, а на 13 март гостува на Левски Лукойл в последния си мач от редовния сезон на Балканската лига.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Академик Бултекс 99, Никола Маравич, Адриян Секулов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи