Берое към БФБ: Има ли по-специално отношение към Монтана 2003?


Берое към БФБ: Има ли по-специално отношение към Монтана 2003?
(сн. lap.bg)
23-02-2018 13:26 | BGbasket.com

Ръководството на Берое Стара Загора изпрати отворено писмо до ръководството на Българската федерация по баскетбол и до Монтана 2003. От клуба питат БФБ дали има по-специално отношение към тима на Стефан Михайлов и посочват причините за подобно твърдение.

 

Ето какво пише в писмото, което Берое Стара Загора предостави и на BGbasket.com:

 

Уважаеми г-н Глушков,

 

уважаеми дами и господа ръководни фактори в Българския баскетбол,

 

уважаеми колеги от БК "Монтана 2003",

 

Спазвайки добрия тон, както през целия сезон до момента, бихме искали да изтъкнем няколко събития от последните дни и да поставим към Вас няколко въпроса, в чиито коректни отговори не се съмняваме:

 

1. Отказът на БФБ да се съобрази с искането на БК „Берое – Ст. Загора" (и да приеме изцяло с позицията на „Монтана 2003") да отложи с 24 часа мача от „А" група срещу „Монтана 2003", въпреки че то беше внесено в срок и беше съобразено с Наредбата на БФБ за провеждане не ДП „А" група – жени сезон 2017-2018 г.

 

2. Защо групата състезателки от „Монтана 2003" в женския национален отбор на България е останала с ден повече в Испания след евроквалификационната среща срещу домакините? Допуска ли се деление на състезателки в националния отбор и на какъв принцип се случва това – при положение, че към момичетата от БК "Берое", например, подобно предложение не е отправено?

 

3. С оглед на горепосоченото, у нас логично се породиха въпросите „Има ли БФБ по-специално отношение към БК „Монтана 2003" и негови представители? „Чувства ли БФБ, че толерира в определени моменти БК „Монтана 2003" и негови представители?" и „На какво се дължат положителните отговори на първите два въпроса, ако те все пак са такива?.

 

С уважение,

ръководството на БК „Берое – Стара Загора"

 

Малко по-късно от Берое Стара Загора изпратиха и отговора, който са получили от Монтана 2003:


"Мило семейство, не е необходимо да се правят интриги и да се задават глупави въпроси. Предлагаме Ви, във връзка с предстоящите мачове между БК Берое и БК Монтана, да запазим добрия тон и отношения."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: А група - жени, Берое Стара Загора, Монтана 2003, БФБ
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи