Асен Николов: Съкрушени сме, но очаквах подобен сценарий


Асен Николов: Съкрушени сме, но очаквах подобен сценарий
(сн. lap.bg)
17-02-2018 20:22 | BGbasket.com

Старши треньорът на Академик Бултекс 99 Асен Николов бе много разочарован, след като неговият тим отпадна от турнира за Купата. Отборът спечели първия мач в Самоков срещу Рилски спортист с 12 точки разлика, но на реванша в Пловдив загуби драматично с 13. Наставникът обаче призна, че е очаквал подобен сценарий. Ето какво каза той след мача:

 

„Започнахме мача много лошо, личеше си напрежение у всеки един играч още от началото. Съкрушени сме, не можахме да си вземем мача, отлагаме писането на история. Очаквах подобен сценарий. С моите близки и с колегите преди мача изказах това мое притеснение, след като изгледах записа от първия двубой в Самоков. Рилски спортист е добър отбор, имаха доста пропуски под коша, а ние имахме добър ден в нападение. Очаквах, че може да се стигне до нещо подобно, но се надявах в последните секунди да се справим.

 

Нямам право да говоря за съдийството, но зрителите бяха в залата и видяха, има и запис на мача. Нашето ръководство ще си изкаже мнението, няма каква жалба да подаваме. Въпреки че загубихме, искам да поздравя момчетата за начина, по който тренират и се готвят и за всичко, което сме постигнали до този момент“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Купа България - мъже, Академик Бултекс 99, Асен Николов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи