Кои са хубавиците до баскетболистите...


Кои са хубавиците до баскетболистите...
14-02-2018 12:30

Не е тайна за никого, че около спортистите винаги има красиви жени. А около баскетболистите определно такива не липсват. Специално за Свети Валентин BGbasket.com реши да ви запознае с част от половинките на високите момчета от НБЛ и националния отбор. В списъка ни попаданаха някои от най-атрактивните двойки. Ето ги и тях:

 

Христо Захариев и Ангелина Ярева


Не можем да отречем на баскетболиста на Балкан Христо Захариев, че има вкус. Освен, че има безупречен външен вид, половинката му блести и с интелигентността си. Ангелина Ярева и Захариев се срещат преди около от пет години, но са заедно малко повече от две. Първата им среща протича в разговори и смях, а след това са неразделни. Хубавицата от Самоков има данни на модел, но пък ще ви изненадаме с това, че тя работи в нотариална кантора.

 

Павлин Иванов и Рената Чолакова


Още малко и удивителната Рената вече ще носи фамилията Иванова. Зеленооката варненка печели сърцето на баскетболиста на Левски Лукойл Павлин Иванов преди шест години. От тогава е трудно да бъдат забелязани един без друг. Преди малко повече от година 24-годишният играч на "сините" предложи брак на своята любима. 27-годишната Рената все още продължава да краси модния подиум, макар и това вече да не е ежедневието й.

 

Алекс Симеонов и Диана Николова


Те просто са създадени един за друг. Рядко се вижда двама души толкова много да се допълват. Това са баскетболистът на Левски Лукойл Алекс Симеонов и бившата волейболистка на "сините" Диана Николова. Двамата се познават още от училище. През 2013 година се засичат на едно събитие на НСА, а след това стават неразделни, но като приятели. Малко по-късно нещата просто си идват на мястото. Сега Диана е окупирала сърцето на Алекс, а той признава, че тя е глътка въздух в живота му.

 

Павел Маринов и Владислава Танчева


Баскетболният национал Павел Маринов и бившата гимнастичка Владислава Танчева са страхотна двойка. Не можете да отречете! Двамата са заедно от 2012-а година. Година по-късно те станаха родители за първи път на малкия Павел, а през 2015-а на бял свят се появи и Йоана. Двойката напуска България в посока Румъния, където Павел носи екипа на Стяуа. Семейството му е плътно до него, пък и кой не би се радвал на такава компания.

 

Александър Янев и Никол Николова


Бившата волейболистка Никол Николова спечели сърцето на баскетболния национал Александър Янев. Крилото на Берое и красивата варненка са заедно от известно време, а Янев наскоро призна, че мечтае за семейство и три деца.

 

Филип Виденов и Ина Виденова


Е, няма такава любов! Един от най-добрите ни баскетболисти в последните години Филип Виденов и съперугата му Ина са еталон за перфектна връзка. Двамата са заедно от 20 години, а изглеждат така все едно изживяват първите месеци на любовта си. Къдрокосата хубавица от Русе работи в местна телевизия. Двамата се радват и на две деца - Рая и Антоан.

 

Йордан Бозов и Теодора Петрова


Те са просто страхотни. Ако ги познавате, знаете това. Ако не ги познавате, можете само да съжалявате. Гардът на Рилски спортист Йордан Бозов и бившата баскетболна националка Теодора Петрова са влюбени от 22 години. И това си личи с всеки поглед. Както казват дъщерите им Кристина и Катрина - "Те най-много обичат да се целуват." Вярваме им! Запознават се, когато са на 16 години по време на една почивка на морето. И като пламва една любов... та вече цяла вечност няма гасене.

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Александър Янев, Павлин Иванов, Христо Захариев, Филип Виденов, Йордан Бозов, Павел Маринов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи