Людмил Хаджисотиров: Играхме добре, малко не ни достигна


Людмил Хаджисотиров: Играхме добре, малко не ни достигна
(сн. lap.bg)
10-02-2018 19:29 | Мария Маринова

Старши треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров обясни причините за загубата от Балкан. Според него, тимът му се е представил добре през повечето време на мача, но малко не му е достигнало да спечели. Ето какво каза още наставникът след срещата:

 

"Очакванията за дерби се оправдаха. Беше доста изнервен мач. Сами се бихме с непредизвикани технически грешки през първото полувреме. В последните минути имахме някои прибързани нападения. Когато те бяха в бонус с пет нарушения, ние трябваше да атакуваме повече под коша. Рискувахме със стрелби от далечно разстояние, които изпуснахме. Те успяха да вкарат и това им даде самочувствие. Когато мачът се решава с малко точки накрая, всяко подобно действие има своето отражение. Поздравявам отбора на Балкан за победата, както и нашия, защото се борихме доста. Смятам, че през по-голямата част от мача играхме добре. Малките неща накрая не ни достигнаха.

 

Трябва да се възстановим първо и да си починем, а след това да се подготвим за мачовете за Купата срещу Академик Бултекс 99. Очаквам тежка серия. Те имат нови попълнения, играят добре, борят се и са сериозен отбор в първенството. Ще подходим максимално сериозно."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Рилски спортист, Людмил Хаджисотиров
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи